Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът категорично против решението на Великов за колите в Морската
Автор: Екип Varna24.bg 16:11 / 22.11.2013Коментари ()1839
© Varna24.bg
Категорично не съм съгласен с акта на областния управител на Варна от днес преди обед. Морската градина на Варна не е място, където трябва да има коли. Това заяви кметът на Варна Иван Портних по повод отмяната на заповедта му за недопускане на автомобили в източната част на Морската градина от Иван Великов. Портних посочи, че това е валидния закон към момента, а другото е формална аргументация.

"През последната седмица имаше серия от изявления по темата на областния управител, които постоянно си противоречаха. От една страна Иван Великов седем години беше директор на правната дирекция в общината и е подписвал много документи на тази тема. Същия човек няколко месеца по-късно защитава съвсем противоположна теза и позиция. Това според мен е демагогия", посочи Иван Портних.

Той допълни, че в Административен съд - Варна вече е подадена частна молба и по този начин отказът на областния управител не може да влезе в сила. В момента юристите на общината се запознават с документа и в понеделник и те ще подадат възражение.

"Тази заповед не е изненада за никой. Това беше част от моите предизборни обещания, но мнозина не вярваха, че това ще се случи заради бруталния натиск, но това е волята на варненци", каза още Иван Портних.

Според него Иван Великов постоянно си противоречи с изявленията си. "Икономическите интереси пораждат реакция, както и на една заповед, която огромната част от варненци приветстват. Така ще бъде и по други теми защото лека полека в града се вкарва ред и предстои усвояването на големи средства, които ще подобрят жизнената среда във Варна", каза още Иван Портних.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 206
29.09.2022 »
15.07.2022 »
15.07.2022 »
15.07.2022 »
09.02.2021 »
31.01.2021 »
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-kategorichno-protiv-reshenieto-na-Velikov-za-kolite-v-Morskata-465562
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.