Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес ще е облачно и ще превалява дъжд
Автор: Екип Varna24.bg 10:19 / 06.04.2014Коментари ()571
© Varna24.bg
Днес ще е облачно и ще превалява дъжд. По-значителни количества валеж ще има в Западна България Вятърът ще е до умерен от изток, по морския бряг и поречието на Дунав временно и силен и с него ще продължи да навлиза по-студен въздух. Вечерта валежите в повечето райони ще спрат, а вятърът ще отслабне. Максималните температури ще са предимно между 12° и 17°, по-ниски в Северозападна България и североизточните райони 9°-12°.

През следващото денонощие атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за месец април.

По морския бряг ще е ветровито, облачно и ще превалява слаб дъжд. Температурите ще се понижат и ще са без съществен дневен ход. Максимални от 9° по Северното до 11° по Южното Черноморие. Вятърът ще е от изток. Вълнението на морето ще е е умерено до силно: 4-5 бала. Температурата на морската вода е 8°-10°.

Над планините ще е облачно и ще вали дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - сняг. Ще духа умерен юг-югоизточен вятър, в Родопите временно и силен, но след обяд ще отслабне. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200м ще е 9°, на 2000м около 3°.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Dnes-shte-e-oblachno-i-shte-prevalyava-duzhd-487668
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.