Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откриха новия параклис във "Владиславово"
Автор: Екип Varna24.bg 16:40 / 21.05.2014Коментари ()5379
Днес в 15:30 ч, в присъствието на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, както и на стотици граждани, кметът на Варна Иван Портних и кметът на район "Вл. Варненчик" Неделчо Михайлов, официално откриха новия параклис в квартал "Владиславово", носещ името "Св. Мина", предаде репортер на Varna24.bg.

Иван Портних поздрави всички присъстващи с празника на района 21 май и с новата придобивка на квартала.

"Съвместно с Неделчо Михайлов работим по проект за модернизирането на най-големия парк в района и се надяваме то да започне още тази есен, а съвсем наскоро открихме разширение на детска градина, нови детски ясли и нов пенсионерски клуб в района" - добави кметът на града.

Неделчо Михайлов също честити празника на района на гражданите уважили събитието. Районния кмет се обърна към Варненския и Великопреславски митрополит Йоан с думите "Връчвам в ръцете на Варненската патриаршия още един храм и започвам работа по проектиране и изграждане на нова църква в кв. "Кайсиева градина".

След официалното откриване Варненския и Великопреславски митрополит Йоан освети храма в присъствието на успелите да влязат в храма граждани.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Otkriha-noviya-paraklis-vuv-Vladislavovo-495306
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.