Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пиян спасител пошляпва по дупето 6-годишно момиченце на плажа в "Аспарухово"
Автор: Екип Varna24.bg 17:27 / 22.08.2014Коментари ()857
© Varna24.bg
Страхотен скандал е станал на плажа във варненския квартал "Аспарухово". Пиян спасител на около 50 години пошляпал по дупето преминаващо покрай него 6-годишно момиченце, съобщиха пред Днес+ очевидци на грозната гледка.

Инцидентът се разиграл около 15 часа, а възмутените родители на детето веднага подали жалба в полицията. В момента майката и бащата на момиченцето са в 4 РУП - Варна, където дават показания.

Преди да отидат в полицейското управление, родителите се оплакали пред ръководителя на спасителите на плажа в "Аспарухово". Той им отвърнал в прав текст: "Имате проблем с емоциите, овладейте ги, за да не Ви изгоня от плажа", сопнал се ръководителят.

След взета проба се оказало, че провинилият се спасител е бил на работното си място след употреба на алкохол от 2,5 промила, научи Днес+ от свои източници. Родителите на детето потърсили сметка и на спасителя, който опипал дъщеря им, но той им отвърнал: "Аз така си ги пошляпвам децата".

В края на миналия месец се появиха снимки от плажа в кв. "Аспарухово", на които се вижда, че единият от спасителите надига жадно чаша с бира още преди обяд при вдигнат червен флаг. Родителите на потърпевшото дете също коментирали на плажа, че миналата седмица посетели ивицата в "Аспарухово" и засекли единият от спасителите да употребява алкохол в работно време.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Piyan-spasitel-poshlyapva-po-dupeto-6-godishno-momichence-na-plazha-v-Asparuhovo-510513
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.