Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откриха офиса на Агрион във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:47 / 27.10.2014Коментари ()5429
©
Варна намери място сред градовете, в които компанията за управление на земеделски активи Агрион открива офиси. Събитието в морската столица бе в понеделник. Компанията е българска и е специализирана в купуването и наемането на земя, прави замени, дава търговски и юридически консултации. Бонус за клиента е, че напълно безплатно експертите от фирмата ще му съдействат да разбере къде му се намира земята, кой и дали се обработва и какво трябва да направи, за да я реализира успешно на пазара.

"Пазарът на земеделска земя и сектор земеделие у нас се развиваха изключително динамично в последните години като това важи с пълна сила и за Североизточна България. Именно в такава ситуация Агрион припозна необходимостта от изграждането на професионална мрежа от офиси и екип от специалисти, които от една страна да имат богат опит в бранша, а от друга - да разполагат с инструментариум да отговорят на различните нужди на собствениците на земи.", коментираха от дружеството.

Агрион има общо 21 офиса в цялата страна. На практика това е първата фирма за управление на земеделски активи, която влиза на пазара с професионално изградена мрежа от търговски точки и се идентифицира като надежден партнъор на собствениците. Основна цел на компанията е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие като не предлага взети наготово решения, а конкретни варианти за всеки парцел, съобразени с реалностите на пазара, на конкретно землище и финансовата необходимост на клиента. Фирмата купува и наема земя без значение от нейния размер и местоположение и вярва, че българската земя трябва да следва своето естествено предназначение - да се използва за земеделие като така генерира висока стойност за целия сектор.

На събитието по откриването на офиса във Варна гостите имаха възможност да подредят пъзел с картата на България, разделен на 21 парчета - точно колкото са и офисите на фирмата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Otkriha-ofisa-na-Agrion-vuv-Varna-521741
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.