Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бездомни кучета сеят страх във "Владиславово", за малко да разкъсат дете
Автор: Екип Varna24.bg 10:59 / 14.01.2015Коментари ()922
© Нова тв
Във Варна, в един от най-големите квартали "Владислав Варненчик" в района до спирката на градския транспорт "Капитан Петко Войвода" и голям хранителен магазин започнаха да се събират безброй озлобени бездомни кучета, за които никой не поема отговорност. Това пише човек от квартала, изпратил и снимки на шетащите в района животни, информира Нова тв.

Според Тихомир, както се е подписал очевидецът, вече има и нападения на кучетата над хора. "Една жена на спирката ми каза, че е била свидетел как две от кучетата буквално са били на косъм да разкъсат малко дете, което се е возило в пазарска количка на излизане от магазина, само заради бързата реакция на бащата не се е стигнало до инцидент", пише още варненецът.

Според него, кучетата лаят и нападат хора, слизащи и качващи се в автобуса и по движещите се коли, при което доста неопитни шофьори се стресират от ситуацията и забравят, че се движат и други превозни средства около тях и може да стане катастрофа.

Тихомир твърди, че е подаден сигнал преди 2 седмици на служител на МВР за проблема, но до момента няма никакви предприети мерки. А вечерно време се събират по над 12-15 кучета на въпросната спирка, завършва потресеният жител на морската ни столица.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Bezdomni-kucheta-seyat-strah-vuv-Vladislavovo-za-malko-da-razkusat-dete-535570
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.