Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Клип от катастрофа разбуни духовете, неадекватни младежи са главните герои
Автор: Екип Varna24.bg 15:09 / 10.02.2015Коментари ()1061
©
Клип разбуни духовете в социалните мрежи и предизвика противоречиви коментари. На него се виждат две окървавени момчета след катастрофа. От любителските кадри става ясно, че те не са особено адекватни.

Авторът на клипа разказа пред "Здравей, България", че катастрофата е станала в неделя преди обяд на магистрала "Струма" в района на Дупница.

Двете момчета са се блъснали в пътни знаци. Прелетели са над мантинелата, ударили са се в земята и са се превъртели няколко пъти. За късмет няма жертви. Според автора на клипа момчетата са били в нетрезво състояние.

На клипа се вижда как двамата шофьори се обясняват помежду си. Единият казва, че няма лични документи в себе си, а другият, че няма документи за собственост върху колата, а притесненията им са кой ще отнесе акта на КАТ.

"Свини, красавци, пълни боклуци мръсни", пък казва мъжки глас, най-вероятно на пътен полицай, дошъл на мястото на инцидента.




https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Klip-ot-katastrofa-razbuni-duhovete-neadekvatni-mladezhi-sa-glavnite-geroi-540516
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.