Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спокойна е обстановката във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:15 / 07.03.2015Коментари ()911
© Varna24.bg
Спокойна е обстановката във Варна. Това съобщи за Радио "Фокус" - Варна Ивана Милева, говорител на полицията в града. Тя добави, че към момента няма подадени сигнали в пожарната, свързани с метеорологичната обстановка в региона.

Продължава да вали дъжд в града, пътните настилки са мокри и хлъзгави. 5 машини обработват пътните настилки. Видимостта е добра. Времето е облачно със слаб, в отделни райони до силен вятър и превалявания от дъжд. В района на Дългопол и Аксаково с превалявания от сняг. Температури от +2 до +5ºС.

Петима души са пострадали при четири катастрофи през денонощието във Варна и региона. Това съобщи дежурният от КАТ - Варна. Той добави, че пострадалите са без опасност за живота, с контузии по крайниците. Общо 40 произшествия са регистрирани през денонощието във Варна и региона, като при повечето има нанесени само материални щети и няма пострадали граждани.

Пристанище Варна е затворено за всички кораби, заради силен вятър, чиято скорост достига 10-16 м/сек. Трафикът е с нормална интензивност.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Spokoina-e-obstanovkata-vuv-Varna-544898
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.