Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тримата охранители биели на почивки цели два часа нещастния Нягол
Автор: Екип Varna24.bg 08:33 / 19.03.2015Коментари ()3646
©
Grand Mall Varna
ул. "Андрей Сахаров" N2

1 коментар за Grand Mall Varna
Тук има:
Тримата гардове от охранителната фирма "Джи Ем секюрити" са биели на почивки цели два часа нещастния Нягол, който се свлече и почина от жестоките си травми в "Гранд Мол"-Варна. Зверското убийство на 52-годишния болен мъж е станало в един от служебните коридори на паркинга на търговския център, пише "Стандарт". След като се изморили да му нанасят ритници и юмруци, тримата биячи са си тръгнали, а мъжът, люлеейки се, се добрал до първия етаж, където паднал и издъхнал. Затова, когато са го видели да се клатушка, търговците от съседните магазини го взели за клошар и пияница.

Тогава беше съобщено, че несретникът починал от естествена смърт. На зверския побой обаче е имало и двама свидетели, според записите на камерите в мола. Според данните от аутопсията мъжът е жестоко пребит и е починал от травмите си вследствие на побоя.

Срещу задържаните охранители Ангел, Красимир и Цветан е повдигнато обвинение за предумишлено убийство, извършено по особен жесток начин и по хулигански подбуди, казаха от Варненската окръжна прокуратура. Тримата са задържани за 72 часа и в петък ще бъдат изправени пред ВОС за гледане на мярката им задържане под стража, за която най-вероятно ще настоява държавното обвинение.

Цветан бил с най-малък стаж в охранителната фирма. Колегата му Красимир е там от 1,5 г., а и скоро щял да се жени. Миналото лято на тържеството за 4-годишнината от откриване на мола поискал пред всички ръката на любимата, "въоръжен" с огромен букет цветя. Дамата на сърцето му работила като продавачка в търговския център. Но явно така желаната и романтична сватба няма да се състои. Ангел бил с най-дълъг стаж в мола, където работил от 3 г.




Още по темата: общо новини по темата: 47
18.04.2018 »
17.04.2018 »
17.04.2018 »
16.04.2018 »
28.03.2018 »
28.03.2018 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Trimata-ohraniteli-bieli-na-pochivki-celi-dva-chasa-neshtastniya-Nyagol-547037
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.