Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трапове дебнат шофьорите на ул."Борис Игнатов"
Автор: Екип Varna24.bg 09:35 / 25.03.2015Коментари ()1040
© "Народно дело"
Огромни дупки и трапове дебнат шофьорите по ул. "Борис Маринов Игнатов". Минаването както на автомобилите, така и на пешеходците е крайно затруднено. Улицата е в ужасно състояние. По цялото й протежение има ями, които се пълнят с вода и кал. Дори и да искат, шофьорите няма откъде да ги заобиколят и буквално трябва да си изберат в кой от тях да "скочат".

На края на улицата, откъдето се излиза за бул. "Сливница", пък се е образувал истински басейн. Живеещите наоколо се оплакват, че автомобилите им са потрошени от дупките, които са непреодолимо препятствие за водачите.

"Положението тук е така от години. И ми писна хем да плащам данъци за колата на Общината, хем постоянно да давам пари по сервизи. Гаражът ми е на тази улица и няма откъде другаде да мина", се възмущава жител в района. Той допълни, че освен разбития асфалт, липсата на осветление съвсем затруднява така или иначе трудно проходимия участък.

"Точно в този зона предстои рехабилитация, като и тази улица влиза в плана за ремонт", коментира зам.-кметът на район "Младост" Христо Христов.

Източник: "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Trapove-debnat-shofyorite-na-ul-Boris-Ignatov-548229
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.