Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деца се състезават със знанията си в ново куклено шоу
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 17.04.2015Коментари ()644
©
МОЛ Варна
ул. "Владислав Варненчик" N186

0 коментара за МОЛ Варна
Тук има:
Незабравимо приключение в света на книгите с много забавни игри, викторини и големи награди стартира за най-малките гости на Мол Варна на 19 април. От 13 часа те ще тръгнат на приказно пътешествие в Страната на знанието. Техни спътници и помощници по пътя ще бъдат Незнайко - непослушният малчуган от приказния град на дребосъчетата, и Феята на книжките.

За първи път във Варна децата ще бъдат едновременно и зрители, и главни герои в подобно шоу с познавателен характер. За тях актьорите от Държавния куклен театър в морската столица са подготвили завладяващ куклен спектакъл, изпъстрен с игри и въпроси към публиката, а възпитаници на някои от детските градини и училища в града допълнително ще вдигнат градуса на настроението. Всеки месец героите от сцената ще отварят нова страница на знанието с нова викторина за любознателните гости, а наградите ще бъдат за тези от тях, които най-изчерпателно и интересно отговорят на най-много въпроси.

Незнайко и Феята на книжките ще дадат старт на приключенията с малките пътешественици на 19 април от 13 часа. Първата им надпревара ще бъде на тема "Космос", а входът за спектаклите е безплатен!



https://www.varna24.bg/novini/varna/Deca-se-sustezavat-sus-znaniyata-si-v-novo-kukleno-shou-552235
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.