Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Студенти от ИУ - Варна се надпреварваха по креативни идеи
Автор: Екип Varna24.bg 14:42 / 18.05.2015Коментари ()1474
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Студенти от Икономически университет - Варна, се надпреварваха по креативни идеи. Те представиха своите виждания в сферите на бизнес и маркетинговите идеи, социалното дело и новите продукти на финала на петото издание на Brand Idea - Маркетинг акселератор 2015, който се проведе тези дни във Фестивалния и конгресен център във Варна.

Студентите бяха разработили стратегии за пускането на пазара на нов бизнесвестник, реклама на ново вино, организиране на празник на лица в риск, рециклиране на отпадъци, въвеждане на зоополиция, хляб с нови вкусове, консултански услуги и други.

Това бе заключителния етап от процеса на аксерерация, чрез който се трансформират идеите на участниците - студенти от Икономически университет-Варна, които са с готовност за реализация. Отправна точка на всички инициативи е изграждането на умения за развитие, описание, структуриране и придаване на пазарен смисъл на креативните идеи.

През тази година събитието бе посветено на високите технологии и иновациите в маркетинга. Проектите, допуснати до годишното събитие, са преминали етап на предварителна селекция.

Проектите бяха оценявани от компетентно жури от представители на бизнеса и връзките с обществеността, като Рада Чаушева, Слав Панайотов, Виолета Тончева, Наско Рафайлов и др.

Brand Idea - Маркетинг акселератор 2015, се организира от Център "Иновации и развитие" в Икономически университет-Варна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Studenti-ot-IU-Varna-se-nadprevarvaha-po-kreativni-idei-558724
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.