Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деца рисуваха пред жп гарата във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:56 / 03.06.2015Коментари ()1728
©
Днес, за четвърта поредна година, децата на служители на НКЖИ взеха участие в конкурса за детска рисунка "Пресичай внимателно през железопътните прелези!". Състезанието се проведе като част от инициативите по света по повод Международния ден за безопасно преминаване през железопътните прелези, който отбелязваме днес.

Пред централното управление на ДП НКЖИ в София, жп гарите Враца, Шумен, Дупница, Благоевград, Видин, Стара Загора, Пазарджик, Горна Оряховица и Варна, децата рисуваха чудни влакчета, прелези, картини, които само детското въображение може да създаде.

Малките художници и техните придружители бяха поздравени от инж. Златин Крумов - заместник генерален директор на компанията, който обясни на децата какво е прелез, защо е важно да се спазват правилата за движение при пресичането му и запозна присъстващите с идеята на инициативата.

Като награда за своето старание, малките таланти получиха грамоти за участие, подаръци и лакомства, а снимката с шапката от униформата на дежурния ръководител, който осигурява движението на влаковете и заповедния диск, ще останат вълнуващ спомен за децата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Deca-risuvaha-pred-zhp-garata-vuv-Varna-561616
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.