Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът Иван Портних се срещна с участници във военноморското учение "БРИЗ 2015“
Автор: Екип Varna24.bg 15:43 / 06.07.2015Коментари ()623
©
Кметът на Варна Иван Портних бе домакин на среща с участници във военноморското учение "БРИЗ 2015". Той запозна гостите с основните акценти в управленската програма за развитие на града и с най-големите европейски проекти, които се реализират на територията на морската столица. 

От името на присъстващите контраадмирал Алберто Кореа - командир на първа постоянна група на корабите на НАТО в Черно море, обясни, че целта на учението, което се провежда от 3-ти до 12-ти юли край Варна, е повишаване на нивото на сигурност и засилване на сътрудничеството между съюзниците в пакта. "За нас това е и възможност за опознаване на Вашия красив град", каза той.

В националното военноморско учение "БРИЗ 2015" с международно участие са включени постоянни корабни групи на НАТО - патрулна и противоминна, кораби и офицери от страни - членки на НАТО - Гърция, Италия, Румъния, САЩ и Турция, сухопътни войски и военновъздушни сили на Република България.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-Ivan-Portnih-se-sreshtna-s-uchastnici-vuv-voennomorskoto-uchenie-BRIZ-2015-568145
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.