Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лятото не иска да си тръгне от варненския бряг
Автор: Екип Varna24.bg 16:24 / 09.09.2015Коментари ()3733
Въпреки прелитащите жълти листа от дърветата лятото все още "палува" край варненското море, установи репортерска проверка на Varna24.bg.

Макар и с пооредели редици, плажуващите все още са на брега. Септемврийското слънце се оказа предпочитано не само от възрастните любители на баните, но и от все още безгрижните ученици и студенти, които трупат трайно тен за дългите дискотечни зимни нощи. 

В работен ден като днешния хора на средна възраст трудно се забелязваха по пясъчната ивица във Варна. Тук там се чуваше и чужда реч, напук на статистиката за липсващи руснаци, предимно руска. 

Променливото време обаче изплаши и изгони майките с деца от плажа. Малцина са и отпускарите, които през септември отмарят край морето. 

Като цяло все още пейзажът е летен и спасителите са нащрек за пишман плувци, решили да се любуват около шамандурата на морето, забравили, че не им е до колене.

На доста места по плажа се забелязват предупредителни табели за дънни ями, които не внасят обаче особен респект сред гостите на плажа.

За всички, които все още не са отписали лятото и се канят да посветят времето си през уикенда на плацикане в морето ще напомним да бъдат внимателни, за да не отварят работа на спасителите в края на сезона. А той поне до края на септември едва ли ще приключи.

След това, когато температурите паднат, брегът отново ще остане любимо място за разходка и съзерцание.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Lyatoto-ne-iska-da-si-trugne-ot-varnenskiya-bryag-581805
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.