Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ГЕРБ печели в 11 села във Варненско преди старта на предизборната кампания
Автор: Екип Varna24.bg 17:36 / 24.09.2015Коментари ()1535
©
ГЕРБ е победител в 11 села на територията на Варненска област, още преди да е стартирала предизборната кампания за местни избори. След като изтече срокът за регистрация на кандидатите за кметове, стана ясно, че в седем села в община Аксаково, в две села в община Аврен, в едно в община Варна и в едно в община Ветрино на практика няма други кандидатури.

На пресконференция в София по повод готовността за предизборната кампания председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обяви, че ГЕРБ вече има избрани 14 кметове на кметства в страната. 11 от тях са във Варненска област - в селата Изворско, Крумово, Яребична, Ген. Кантарджиево, Осеново, Кичево и Засмяно в община Аксаково, Близнаци и Тръстиково в община Аврен, Неофит Рилски в община Ветрино и Казашко в община Варна.

Видеовизитката на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних беше излъчена пред медиите като нагледен пример за видимите резултати при преобразяването на общината. В обръщението си към варненци Иван Портних дава заявка за нов, още по-успешен управленски мандат.

По време на брифинга Цветан Цветанов отчете, че ГЕРБ е единствената партия, която регистрира пълни листи във всички 265 общини. 

"Ще водим толерантна и градивна кампания, ще достигнем до повече избиратели с личен контакт. Кампанията ни ще е лице в лице, за да дадем отчет за свършеното и да покажем новите предизвикателства в местната власт", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/GERB-pecheli-v-11-sela-vuv-Varnensko-predi-starta-na-predizbornata-kampaniya-584994
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.