Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Утре "ТУ рок фест“ ще озвучи входа на Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 11:47 / 25.09.2015Коментари ()1156
©
На 26 септември от 18:00 часа, на входа на Морската градина (пред ФК) ще се проведе ТУ рок фест, който официално ще закрие лятото и ще даде старт на академичния сезон.

И тази година организаторите от Технически университет-Варна обещават страхотен купон с участието на специални гости и селекция от най-добрите ученически банди.

Ментори на феста са Митко Кърнев от D2 и Амалия Ненова - работила в продължение на 8 години по световните сцени с Робин Гиб от "Би Джийс“.

Сред специалните гости на вечерта са шоумените от популярната група "ШЕКИ", любимците на учениците - Революция Z и група BY-PASS, която пристига от Сърбия.

Тази година в надпреварата за наградите на рок феста се включват и победителите от Голямо междучасие 2015 - Panic Station, а варненската група "Шепот" ще представи за първи път авторската си песен - награда от предишното издание на феста, която беше записана в студиото на група "Сигнал" в София.

Финалът е запазен за Амалия Ненова и нейната банда, които ще представят трибют на легендарните LED ZEPPELIN. Заедно с нея на сцената ще се качат Людмил Стойнев - китара, Стоян Янкулов - ударни и Ивайло Павлов - бас китара.

Организатор на събитието е Технически университет-Варна с подкрепата на Община Варна. Входът е свободен.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Utre-TU-rok-fest-shte-ozvuchi-vhoda-na-Morskata-gradina-585101
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.