Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Прекъснати кабели оставиха без ток хотели в Св. Св. Константин и Елена и част от центъра на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:13 / 29.10.2015Коментари ()610
© Varna24.bg
Единадесет трафопоста в района на курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена" изключиха вчера в резултат на повреда по кабел средно напрежение, предизвикана при изкопни дейности на строителна фирма. Подобна авария беше предизвикана при прокопаване и в центъра на Варна, при което изключиха осем трафопоста. Екипите на електроразпределителната компания реагираха светкавично и след по-малко от час възстановиха електрозахранването на всички клиенти на дружеството в курорта и града по резервна схема.

Често се случва подземната електроразпределителна мрежа да се поврежда вследствие на строителни дейности, които оставят стотици домакинства и стопански обекти без електрозахранване, докато екипите на енергийната компания отстраняват аварията. 

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи оказва съдействие на всички компании при планиране и съгласуване на дейности по подземната инфраструктура, за да се избегнат щети и нежелано прекъсване на електрозахранването, което създава неудобства на хората в засегнатия район, съобщиха от дружеството.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Prekusnati-kabeli-ostaviha-bez-tok-hoteli-v-Sv-Sv-Konstantin-i-Elena-i-chast-ot-centura-na-Varna-593018
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.