Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ангелите с мотори от Варна: Не живеем с едничката цел да вдигаме шум по улиците
Автор: Екип Varna24.bg 16:42 / 02.02.2016Коментари ()872
© "Мото Angels"
Ангели с мотори опитват да разбият холивудската представа за лошите рокери. "Moto Angels" се казва първият изцяло дамски мотоклуб във Варна и първият извънстоличен.

Целта на мотористките е да покажат, че не живеят с едничката цел да вдигат шум по улиците, споделя Цвети, която е един от Ангелите.

Някои от тях карат 1000-кубикови машини. Мотопаркът им се състои както от пистови, така и от туристически мотори. Не се притесняват да карат дори малки скутери.

Дребните ремонти по моторите правят сами. За по-сериозните проблеми вече разчитат на майстори. Когато не развяват гриви под каските, се грижат за семействата си и работят.

За 3 години съществуване, дамският мотоклуб има реализирани дузина благотворителни инициативи. Ангелите с мотори не се притесниха и да се изцапат при разчистването на "Аспарухово" след бедствието.

В клуб "Мото Angels" няма йерархия. И демонстрират нещо, което в момента почти липсва в България - да са единни и равни, без лидер.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Angelite-s-motori-ot-Varna-Ne-zhiveem-s-ednichkata-cel-da-vdigame-shum-po-ulicite-615359
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.