Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Две кучета живеят без вода и храна, затворени на балкон
Автор: Екип Varna24.bg 13:03 / 12.02.2016Коментари ()2923
© Фейсбук
Две кучета, оставени без храна и вода на балкон в Провадия, бедстват. За това алармира варненката Невяна Петрова в социалната мрежа. Тя е публикувала и снимки на клетите животни, които са останали кожа и кости. Става ясно, че за да се спаси едно от животните е скочило от терасата. 

"Това куче е паднало от балкона, съседи са го прибрали отново в апартамента, където го гледа едно семейство. В жилището има още едно малко куче. Видимо не се грижат за тях, голямото куче е порода голдън ретривър, слабо е като скелет. Кучетата стоят на тази тераса без храна и вода. Не ги разхождат. Кучето намира спасение единствено като скочи от балкона. Ако се случи това за втори път, може би ще е пагубно за него. Търсим съдействие двете кучета да бъдат изведени от този неподходящ за тях дом преди да е станало прекалено късно", пише Петрова.

От думите и става ясно, че обитателите на апартамента отказват да дадат за осиновяване животните. Природолюбители са сезирали вече инстанциите във Варна и се очаква животните да бъдат спасени от затвор и гладна смърт. 



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Dve-kucheta-zhiveyat-bez-voda-i-hrana-zatvoreni-na-balkon-618015
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.