Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Две варненски джебчийки се признаха за виновни и се споразумяха със съда
Автор: Екип Varna24.bg 16:37 / 29.02.2016Коментари ()794
© Вulfoto
Две от подсъдимите по дело за джебчийска кражба се признаха за виновни по повдигнатите им обвинения и постигнаха споразумение със страните.

Съгласно параметрите на сключеното в съдебна зала споразумение, Варненският районен съд наложи на 22-годишната Румяна Хр. от Аксаково наказание от 8 месеца лишаване от свобода, отложено с 3 години изпитателен срок. 

Нейната 16-годишна съучастничка - непълнолетната С. Д. от Игнатиево получи също условно наказание - 7 месеца лишаване от свобода, с 3 год. изпитателен срок. 

Двете момичета са неосъждани до момента. Те признаха вината си в извършената на 8 май м.год. кражба в съучастие и с особена ловкост на портмонета с два мобилни телефона и парична сума в чужда валута от дамската чанта на клиентка в магазин за дрехи. Щетите на пострадалата жена са възстановени изцяло, като подсъдимите се съгласиха да заплатят и всички направени по делото разноски.

Третата подсъдима по делото - 36-годишната Гина Г. от Кнежа, която има предходна съдимост, не се признава за виновна по повдигното й обвинение, но не възрази срещу постrгнатото споразумение. По отношение на нея делото ще продължи по общия ред, след определяне на принципа на случайния подбор на друг съдия-докладчик.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Dve-varnenski-dzhebchiiki-se-priznaha-za-vinovni-i-se-sporazumyaha-sus-suda-622321
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.