Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Икономическият университет с две номинации за Награда "Варна"
Автор: Екип Varna24.bg 12:05 / 12.04.2016Коментари ()806
© Varna24.bg
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Академичното ръководство на Икономически университет - Варна с радост прие поредното обществено признание, което дойде от тазгодишните номинации на журито за присъждане на награда "Варна" за ярки постижения в областта на културата.

Първата номинация за голямата награда "Варна" е за проф. Стоимен Стоилов - за монументалните живописни творби, създадени през 2015 г. в класическото фоайе на Икономически университет - Варна. 

Номиниран за награда "Варна", в категория "Архитектура" е и колективът на Икономически университет - Варна с ректор проф. д-р Пламен Илиев - за мащабен проект и реставрация на старата класическа сграда на университета.
 
Това е поредното спечелено отличие за Икономически университет -Варна след като стана победител в категория "Сгради Паметници на културата, музеи, храмове", на Националния конкурс "Сграда на годината 2015"с реализиран обект "Реставрация и модернизация на фасадипо спецификация и ремонт на входно фоайе и стълбищна клетка в Ректорат на територията на Учебен блок - 1 на Икономически университет - Варна".




https://www.varna24.bg/novini/varna/Ikonomicheskiyat-universitet-s-dve-nominacii-za-Nagrada-Varna-632847
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.