Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
5 месеца затвор за мъж, откраднал люцерна, за да нахрани коня си
Автор: Екип Varna24.bg 14:56 / 19.04.2016Коментари ()948
©
За кражба на бали с люцерна, Районен съд - Варна наложи ефективно наказание на мъж от Синдел.

29-годишният М. Младенов призна вината си за извършена кражба в началото на месец април миналата година от двор в село Тръстиково и постигна споразумение с прокуратурата. 

Подсъдимият нямал храна за коня си и решил да открадне от частен двор в близкото село, където знаел че се съхраняват бали със сушена люцерна. С коня и каруцата си той се придвижил до отдалечена част от двора, изкарал част от металната оградна мрежа и тя се отворила. Подсъдимият натоварил всичките 24 складирани в двора бали и ги отнесъл в дома си в Синдел. Още на следващата сутрин собственикът сигнализирал полицейския инспектор за кражбата, а няколко дни по-късно бил разкрит извършителят, който успял да върне 4 от откраднатите бали.

Кражбата за Младенов се явява извършена в условия на опасен рецидив. 29-годишният мъж е многократно осъждан от различни съдилища, предимно за посегателства срещу собствеността и незаконен добив на дървесина. За конкретното деяние съдът му наложи наказание от 5 месеца затвор, при първоначален строг режим. Съдебният акт е окончателен.



https://www.varna24.bg/novini/varna/5-meseca-zatvor-za-muzh-otkradnal-lyucerna-za-da-nahrani-konya-si-634642
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.