Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ОИЦ-Варна организира заключително събитие за кампанията "Успешни заедно"
Автор: Екип Varna24.bg 11:20 / 04.05.2016Коментари ()666
© Varna24.bg
На 9 май Областният информационен център - Варна организира финално събитие за националната кампания "УСПЕШНИ ЗАЕДНО" на Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на ЕСИФ.

В рамките на форума ще бъде представена на процедурата "Добри и безопасни условия на труд по ОП "Развитие на човешките ресурси" с краен срок за подаване на проектни предложения 14.06.2016г. По време на срещата експерти на ОИЦ - Варна ще представят Условията за кандидатстване по процедурата, която има за цел осигуряването на безопасни условия на труд в предприятията, както и подобряване на работната среда, организацията на труд и управлението на човешките ресурси.

Участие ще вземат и експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия(ИАНМСП), които ще запознаят присъстващите с дейността на агенцията и услугите, предлагани в помощ на бизнеса.

Събитието ще се проведе на 9 май в сградата на Областен информационен център - Варна на пл. "Св. Св. Кирил и Методий" №2 /Козирката/ от 15,00 ч.



https://www.varna24.bg/novini/varna/OIC-Varna-organizira-zaklyuchitelno-subitie-za-kampaniyata-Uspeshni-zaedno-638128
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.