Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пиян руснак от Варна блъсна кола в Добричко и избяга
Автор: Екип Varna24.bg 11:39 / 29.06.2016Коментари ()756
© Varna24.bg
Снимката е илюстративна
На 28 юни, около 21:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Росица, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил "Опел" с варненска регистрация при преминаване покрай паркиран лек автомобил "Шкода" прохлузва МПС и напуска ПТП. 

От проведените оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието руския гражданин Е.К. (56 г.), постоянно пребиваващ в РБ. 

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,87 промила в издишания от водача въздух. Същия е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

Интересен е фактът, че в същото село са задържани още двама пияни шофьори, за които съобщават от местната полиция. 

На 28 юни, около 22:00 часа в с. Росица, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Дайхатсу" с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,73 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.В. (42 г.) от с. Росица. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 28 юни, около, 23:00 часа в с. Росица, обл .Добрич е спрян за повторна проверка лек автомобил "Дайхатсу" с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,60 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.В. (38 г.) от с. Росица. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Piyan-rusnak-ot-Varna-blusna-kola-v-Dobrichko-i-izbyaga-651709
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.