Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Крайбрежните заведения във Варна предлагат менюта на миналогодишните цени
Автор: Екип Varna24.bg 15:28 / 23.07.2016Коментари ()1465
© Varna24.bg
Голяма част от крайбрежните заведения във Варна са запазили миналогодишните цени на предлаганите менюта, предава Радио "Фокус". Въпреки, че значителна част от обектите и визията на крайбрежната алея бяха променени за началото на този летен туристически сезон, някои от собствениците на ремонтираните заведения са запазили горе-долу същите стойности на предлаганите услуги. 

Докато в някои квартални ресторанти, след обновяване на материалната база се наблюдава сериозно повишение в цените на предлаганите ястия и напитки. 

Впечатление прави, че крайбрежните заведения и централните алеи са препълнени с хора до късните часове на нощта. Предпочитанията на консуматорите се изразяват в по-голямата си степен в обичайните за сезона пресни миди, придружени от изстудено бяло вино или традиционната цаца с бира. 

Малцина споделят, че са привърженици на по-изисканите заведения, в които откриват качеството и добрия вкус на малките изпипани блюда. Те споделят, че компенсират по-високата сметка, с по редки излизания. 

За комфорта на посетителите, собствениците са се погрижили, чрез организация на различни мероприятия, чиито съдържание се състои от гостуващи певци, артисти, или инструментални изпълнения.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kraibrezhnite-zavedeniya-vuv-Varna-predlagat-menyuta-na-minalogodishnite-ceni-657656
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.