Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дискутират ролята на доброволците при кампаниите за превенция на трафик
Автор: Екип Varna24.bg 13:12 / 28.07.2016Коментари ()830
©
Национална доброволческа среща "Ролята на доброволците при реализиране на програми и кампании по превенция на трафика на хора на местно ниво" се провежда днес във Варна. Организатори са дирекция "Превенции" към Община Варна и местната и националните комисии за борба с трафика на хора. 

Събитието е под егидата на Мария Габриел, ръководител на българската делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент, а в срещата се включиха Тодор Иванов, зам.-кмет на Община Варна, Светла Коева, директор на дирекция "Превенции", експерти от комисиите за борба с трафика на хора от Варна, Бургас, Велико Търново, Сливен, Благоевград, Русе, Пловдив, Монтана и Пазарджик, както и 44 доброволци от Градския превантивен клуб към дирекция "Превенции" и към посочените комисии от страната.

 

По време на срещата ще бъдат представени актуалните тенденции, свързани с трафика на хора и интернет; обмен на добри практики при реализиране на доброволчески кампании по превенция на трафика на хора; подобряване на контактите между доброволческите екипи към местните комисии за борба с трафика на хора за своевременна обмяна на информация и опит, както и за реализиране на съвместни инициативи.

В отделен модул, доброволците ще демонстрират своите знания и умения за планиране, организиране и провеждане на информационна кампания по превенция на трафика на хора. Тяхната задача ще бъде организирането и провеждането на кампания "Синьо сърце" по повод 30-ти юли - Международен ден за борба с трафика на хора.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Diskutirat-rolyata-na-dobrovolcite-pri-kampaniite-za-prevenciya-na-trafik-658962
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.