Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето какъв фестивал стартира на входа на Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 10:05 / 15.09.2016Коментари ()740
©
С три подгряващи събития на входа на Морската градина стартира програмата на най-големия младежки фестивал на Черноморския регион - Funcity+, съобщиха от пресцентъра на сдружението "Варна - Европейска младежка столица 2017".

На 15-ти септември от 15 ч. ще се проведе Фестивала на цветовете, където ще могат да се видят цветни "залпове" на всеки час с музиката на DJ Big D, Прея и Mascota.

На 16-ти септември от 14 до 17ч. е първата част на спортната програма на Funcity +, с която се включва в Европейската седмица на спорта. В рамките на събитието, желаещите ще могат стрелят с лък или да опитат слаклайн (ходене по въже). За любителите на бойните изкуства са предвидени демонстрации на капоейра и таекуон-до.

На 17-ти септември от 10 до 14ч. отново на входа на Морската градина ще се състои детският празник "Стара хартия за нова книга". В рамките на събитието всяко дете, което доведе възрастен придружител с поне 5 кг стара хартия за рециклиране, ще получи нова детска книга по избор както и подаръци от партньорите на празника. Средствата от събраната стара хартия в града ще бъдат използвани за попълване на библиотечния фонд на проекта"Социална чайна" във Варна.

Основната част от Funcity+ ще се проведе във Варна от 29-ти септември до 2-ри октомври, в партньорство с регатата "Тол шипс".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Eto-kakuv-festival-startira-na-vhoda-na-Morskata-gradina-669951
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.