Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Амбициозна задача във Варна: Ще повишават резултатите на учениците по математика
Автор: Екип Varna24.bg 09:38 / 19.09.2016Коментари ()1614
©
Част от дейността на Регионално управление на образованието във Варна през следващата учебна година ще бъде концентрирана около повишаване резултатите на учениците по математика. Това каза Венцеслава Генова, началник на Регионално управление на образованието във Варна. Тя отбеляза, че ще бъдат изработени програми, подпомагащи както изявените ученици, така и тези, които срещат трудности в постигането на добри резултати.

"Целта е големият брой ученици, които са на най-ниското ниво в справянето с материала по математика и с най-ниските резултати, да могат да повишат своите компетенции и да заемат средно ниво на знанията и уменията. А онези, които са с най-добрите резултати, на върхови позиции с постиженията си по математика, да бъдат насърчавани, за да могат да задържат това високо ниво. Много амбициозна задача сме си поставили през следващата година", каза още Венцеслава Генова.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Ambiciozna-zadacha-vuv-Varna-Shte-povishavat-rezultatite-na-uchenicite-po-matematika-670722
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.