Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Родителите на детето от скандала в Кипър: Потресени сме от действията на консула ни
Автор: Екип Varna24.bg 13:41 / 28.09.2016Коментари ()1379
©
Родителите на детето, което беше замесено в скандал с българския консул в Кипър Виолета Ралева, проговориха пред bTV. 

Ралева беше задържана вчера заради подозрения в опит за отвличането му. По думите на близките му, те не са имали никакви предварителни уговорки с консула. "Нямаме никакво логично обяснение, както и самата г-жа Ралева няма обяснение, защо е предприела това действие принудително да вземе детето от училище. 

Категорично заявяваме, както аз, така и съпругата ми, че нямаме никакви устни уговорки с нея по какъвто и да било повод, най-малко свързано с детето", каза бащата Борислав Несторов и допълни: 

"Няма никакви пълномощни, издадени от наша страна. Казвам ви съвсем искрено и откровено, просто сме потресени всички. Не мога да повярвам, че това нещо се случва от човек, който е на пост като консул, държавен служител". На въпроса дали това е отвличане, бащата отговори, че човек може да тълкува нещата по много начини. Тя е неадекватна личност, на която не може да се предположи следващата крачка, заяви родителят.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Roditelite-na-deteto-ot-skandala-v-Kipur-Potreseni-sme-ot-deistviyata-na-konsula-ni-672694
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.