Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Логопедичен кабинет за ученици ще работи в кв. "Трошево" и на ул. "Ген. Колев"
Автор: Екип Varna24.bg 11:38 / 11.10.2016Коментари ()1527
©
Логопедичен кабинет за диагностика и консултация на ученици ще функционира тази учебна година в кв. "Трошево" и на ул. "Ген. Колев" във Варна. Това съобщи за "Фокус" Лиляна Лазарова, директор на Логопедичен център - Варна. 

"Ние всъщност стартирахме този пилотен проект през месец април, миналата учебна година. Той касае откриването на логопедичен кабинет, който да извършва само диагностика и консултация на ученици, съпътствани с трудности в процесите на четене и писане. Миналата година работеше един път в седмицата и по определени дати, тъй като не разполагаме със свободно помещение и сме зависими и от смените на колегите", обясни Лазарова.

Тя посочи, че през тази учебна година, по решение на Педагогически съвет, кабинетът ще функционира на две места в града - на ул. "Генерал Колев", до хуманитарната гимназия, и в кв. "Трошево", бл. 50 на бул. "Владислав Варненчик". 

"Все още не сме изложили информацията, а самият график е в процес на изработка. Към момента се разпорежда да се извършва дейност два пъти в седмицата по два часа с предварително записване. Ще се осъществява само диагностика и консултативна дейност на ученици", подчерта Лиляна Лазарова.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Logopedichen-kabinet-za-uchenici-shte-raboti-v-kv-Troshevo-i-na-ul-Gen-Kolev-675665
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.