Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Майка: Дъщеря ми беше изядена жива от кожна инфекция
Автор: Екип Varna24.bg 13:07 / 17.11.2016Коментари ()1193
© Instagram
Момиченце на име Сиена се възстановява по чудо от инфекция причинена от херпес. Тя е диагностицирана с вирус след като е целуната от роднина. 

Майка й, Савина Френч на 21, сменяла чаршафите й ежедневно и изхвърляла дрехите заради болезнените мехури, които излизали на 3-годишното й личице. Детето е било прието в болница през октомври миналата година за вливания, защото е спряла да се храни, пише metro.co.uk, цитиран от "24 часа.

Савина, която живее в Глоучестър търсила всякакви кремове и антибиотици, за да се подобри състоянието на детето, но то се влошавало. Майката решава да сподели историята си с други родители, чиито деца са в същото положение. 

"Сиена беше изядена жива от тази кожна инфекция", казва тя. "Появи се от нищото на втория й рожден ден и започнаха да се образуват язви около устата й. Изглеждаше все едно лицето й е залято от киселина, поразяваща устата, бузите и областа над очите й." 

8-месечното лечение с антибиотици не помогнало и единственото, което оставало да се направи е да се подложи на терапия с луклоксалицин за лекуване на екземите и нещата започнали да се подобряват. 

"Лекарите са били шокирани и дълго време не са могли да разберат какво е отключило развитието на вируса", продължава тя. 

"Лицето й се възстанови много трудно, тъй като тялото й беше отслабнало. Всеки ден кожата й оставаше по възглавницата и имаше кръв навсякъде. Опитвах се да я отуча да си дращи лицето, но тя се търкаше в мебелите." За щастие състоянието на Сиена се подобрява и майка й се надява това да е за постоянно. 

"Мисля си, че понеже организмът й е по-млад ще се пребори окончателно с инфекцията и тя няма да се върне. Прекрасно е, че вече можем да излезем навън без да чувам ужасни коментари за начина, по който изглежда тя."


https://www.varna24.bg/novini/mejdunarodni/Maika-Dushterya-mi-beshe-izyadena-zhiva-ot-kozhna-infekciya-684182
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.