Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател: Ремонтираха дупка във Варна 10 пъти за две години! Кой плаща това безумие?
Автор: Пламена Николова 13:39 / 21.11.2016Коментари ()1174
© Varna24.bg
Читател на Varna24.bg изрази възмущението си от факта, че една и съща дупка на пътното платно е ремонтирана десет пъти за две години. Ето какво написа варненецът: 

"Това е златна дупка. Намира се на ул. "Ген.Колев" и ул. "Македония". За две години е копано заради ремонта на ВиК тръбопровод поне 8-9 пъти. Последно преди по-малко от месец. Смешно е, ако не е трагично. Кой допуска една авария да се ремонтира 10 пъти за две години. Кой плаща това безумие. 4 кв.м се копаят периодично, нещо се прави в дупката и се асфалтира. След месец два отново. Кой контролира, кой плаща?", пита загриженият варненец.

От водното дружество в града коментираха, че регистрираните в този участък аварии през 2015 г. са 3, на различни участъци от водопровода, което е наложило ремонтните работи. През 2016 г. авариите в същия участък също са 3, като последната авария е регистрирана през август. На 13 ноември във ВиК е постъпил сигнал за пропадане на асфалта.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Chitatel-Remontiraha-dupka-vuv-Varna-10-puti-za-dve-godini-Koi-plashta-tova-bezumie-684927
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.