Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Година затвор и 2000 лв. глоба за наркодилър от Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:18 / 21.11.2016Коментари ()1242
© Varna24.bg
 

 

За държане на над половин килограм марихуана, Районен съд - Варна осъди 24-годишен младеж. След постигнато в зала и одобрено от съда споразумение на 24-годишния П. Стоев беше наложено наказание от 1 година лишаване от свобода, както и глоба в размер на 2000 лв. Наказанието си подсъдимият следва да търпи в затвор при първоначален строг режим.

Случаят е от месец март тази година. При извършена на 17 март т.год. полицейска проверка на автомобил на изхода на село Старо Оряхово у един от пътниците - подсъдимия Стоев, в калъф за слушалки била открита малка метална кутийка с около 3 грама суха растителна маса. При проведено веднага след това претърсване и изземване в жилището на подсъдимия, в отделни помещения била открита марихуана в различен грамаж и с различно съдържание на активно вещество. Общото нетно тегло на противозаконно държаното от младежа високорисково наркотично вещество е над 500 грама, оценено на обща стойност 3 095 лева.

24-годишният Стоев има предходна съдимост, отново за държане на наркотично вещество. В тежест на подсъдимия са направените по делото разноски. Иззетите веществени доказателства - количествата марихуана, се отнемат в полза на държавата и предават за унищожение.

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Godina-zatvor-i-2000-lv-globa-za-narkodilur-ot-Varna-685022
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.