Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Маргарит Мицев заби Мисис България от Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:16 / 23.11.2016Коментари ()2014
© bgdnes
Топкрасавицата на Варна - манекенката Бояна Йорданова, има нова тръпка, научи "България Днес".

Бившата съпруга на градоначалника на морската столица Кирил Йорданов си падна по поредния "чичко паричко" - ексдепутата от НДСВ Маргарит Мицев-Баничката. Народният избраник в 36-ия парламент се прочу с историята, че спестил три милиона тогавашни деноминирани лева, като икономисвал от закуски.

Въпреки че отдавна са разведени с градоначалника, Бояна продължава да носи фамилията му, вместо да използва името на следващия си съпруг и бивш финансист на общината- Димо Стоев.

"Болезнените амбиции на Бояна непременно да е в медийното пространство подкопаха основите и на втория й брак, коментират близките й. Носителката на "Мисис България" представи страната ни в Лас Вегас и именно след като се завърна оттам, я забелязал Маргарит Мицев.

Двамата често се чували по телефона, като той й обещал отново да възвърне литературния кръг, който бе създала Бояна - "Любовта, без която не можем". Кръгът се разпадна, но манекенката не "близа дълго рани", а се насочи към журналистиката, с която вероятно се изхранва и до днес.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Margarit-Micev-zabi-Misis-Bulgariya-ot-Varna-685409
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.