Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Роми нападнаха и пребиха с колове младежи
Автор: Екип Varna24.bg 10:24 / 24.11.2016Коментари ()733
©
Илюстративна снимка
Истински екшън се разигра рано тази сутрин в центъра на Благоевград. Младежи бяха нападнати и бити с дървени колове от група роми пред закусвалня "Бакалов" в областния град.

На място веднага е извикана полиция. 19-годишен благоевградчанин и 24-годишен младеж от Ямбол са с разбити глави. Направени са им изследвания на скенер. По всяка вероятност пострадалите ще бъдат оставени под лекарско наблюдение.

Какво е предизвикало уличното меле е в процес на изясняване.

Двама мъже са с леки наранявани в областта на главата след сбиване в центъра на Благоевград. Това каза Йони Гатовска, временно изпълняващ длъжността говорител на Областна дирекция на МВР - Благоевград, цитирана от за Радио "Фокус" - Пирин.

Тя уточни, че сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 около 05.30 часа тази сутрин. "На място веднага са се отзовали екипи на полицията, но пристигайки на местопроизшествието, не са открили биещи се хора, както се е твърдяло в сигнала подаден към тях.

Около 10 минути по-късно в благоевградската полиция се получава информация от Центъра за спешна медицинска помощ - Благоевград за постъпили двама младежи с леки наранявания в областта на главата, които казали че са ги получили в следствие на сбиване", каза още Гатовска. 

Тя заяви, че служители на Областна дирекция на МВР - Благоевград веднага са отишли в Многопрофилна болница за активно лечение, за да разпитат пострадалите, които са казали, че са участвали в сбиване, но са отказали да подадат жалба.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Romi-napadnaha-i-prebiha-s-kolove-mladezhi-685668
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.