Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: След ДНФ предстои реставрация и на филиала на театъра
Автор: Екип Varna24.bg 13:29 / 07.12.2016Коментари ()1675
© Varna24.bg
Скоро предстои да започне ремонт и реставрация на сградата на филиала на театъра във Варна. За това се похвали във Фейсбук кметът на Варна Иван Портних. Ето какво сподели градоначалникът:

"Сагата по реновирането на фасадата на още една от емблематичните сгради на Варна приключи! Важна задача, с която се захванах още когато встъпих в кметския мандат преди 3 г., беше възраждането на Юнашкия салон и на Военноморския клуб. Затова днес с удовлетворение мога да споделя, че пл. "Св. Св. Кирил и Методий" възвърна красотата и достойнството си - с прекрасните сгради на Катедралата, с обновените Юнашки салон и Военноморски клуб. 

Благодарение на правителството бяха осигурени нужните средства и клубът започва да връща блясъка си отпреди 117 г. Сградата вече няма и рекламни надписи на покрива:) Разбира се, продължаваме с усилията за търсене на средства за втория етап от ремонтните дейности. 

Продължаваме работата по развитие на градското пространство и с обновяване на филиала на театъра. В инвестиционната програма сме предвидили ремонт на тази сграда, финансирането е осигурено, техническият проект е готов, в момента вървят процедури по избор на изпълнител."


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-Sled-DNF-predstoi-restavraciya-i-na-filiala-na-teatura-688844
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.