Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жената, която блъснаха вчера на пешеходна пътека, е в болница с комоцио
Автор: Пламена Николова 12:02 / 27.01.2017Коментари ()1639
© Varna24.bg
43-годишната шофьорка сподели, че жената се е втурнала внезапно да пресича
Жената, която вчера хукна внезапно да пресича на пешеходна пътека и беше блъсната от преминаващ автомобил, е пострадала сериозно, става ясно от официалната информация от полицията:

На 26.01. т.г., около 14:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Антим I» и ул. «Братя Шкорпил», 43-годишната водачка на лек автомобил «Рено» Р.У. от Варна, по време на движението си, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича на пешеходна пътека. 

Вследствие на инцидента жената (на 61 г. от Варна) е получила фрактура на дясна предмишница, съмнения за фрактура на таз, контузия на глава и комоцио, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

"Карах с 40 километра в час, когато жена, която стоеше на отсрещния тротоар внезапно хукна да пресича и скочи върху колата. Забих спирачки, разтреперана излязох и се развиках за помощ. Опитах се да вдигна жената, но полицаи ме посъветваха да не я пипам и веднага се обадих на тел. 112. Дойде линейка и откара пострадалата, която беше адекватна и в съзнание без видими наранявания", разказа за Varna24.bg разтрепераната шофьорка, която не спираше да плаче, шокирана от случилото се.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zhenata-koyato-blusnaha-vchera-na-peshehodna-puteka-e-v-bolnica-s-komocio-700642
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.