Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Предстои обществено гласуване за проектите, предложени за финансиране в рамките на "Европейска младежка столица 2017“
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 03.02.2017Коментари ()1158
© Varna24.bg
Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" за първи път въвежда формат обществено гласуване за проектите, които са предложени за финансиране в рамките на програмата "Варна - ЕМС".

Гласуването ще стартира на уебсайта на сдружението varna2017.bg след 20 февруари 2017 г., когато изтича срока за предаване на проектните предложения, постъпили по време на набирането на кандидатури за направление 5 "Европейска младежка столица - вълна на иновации", което стартира на 1 февруари.Тогава беше обявена покана за финансиране на проекти по три ключови направления от бидбука на Варна ЕМС: Мрежа на младежки центрове и читалища, Проект за милиони - ИнноВарна и Варненска младежка медийна академия - вълна на иновации във фестивалите на Варна.

Гласувайте, защото вашето мнение ще има значение при формирането на крайната оценка на проектите!

Въпросите, свързани с реда на кандидатстване, реализацията и документите по направление 5, могат да бъдат задавани наinfo@varna2017.bg.

Периодично на страницата на сдружението -varna2017.bg ще бъдат публикувани отговорите на получените въпроси както и тези, обсъдени повреме на информационните дни на 6 и 13 февруари.

Припомняме, че информационната среща по направление 5 ще се проведе в понеделник, 6 февруари, от 10 ч. в концертната зала на Младежкия дом.

Първата серия от отговори на вашите въпроси ще бъде публикувана на сайта след 10 февруари.

 



https://www.varna24.bg/novini/varna/Predstoi-obshtestveno-glasuvane-za-proektite-predlozheni-za-finansirane-v-ramkite-na-Evropeiska-mladezhka-stolica-2017-702132
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.