Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Смененият областен управител на Варна се регистрира като безработен на борсата
Автор: Екип Varna24.bg 08:34 / 27.02.2017Коментари ()4183
©
Доскорошният областен управител на Варна Стоян Пасев се е регистрирал като безработен на борсата, съобщава вестник "Труд". Той беше сред първите 12 губернатори, освободени от служебния премиер Огнян Герджиков, като на негово място беше назначен Тодор Йотов.

Пасев по професия е адвокат. За изборите на 26 март той влезе от гражданската квота в листата на ГЕРБ, където е на пета позиция.

Бивши депутати от 43-ото Народно събрание, които нямат шанс да се класират за пореден мандат, опряха до работа. Някои от тях се връщат на старите си места, а други усилено търсят ново поприще.

Сред доскорошните депутати на ГЕРБ-Варна безработни няма. Административният секретар на партията Павел Христов е ИT специалист и мениджър, д-р Руслан Тошев е управител на Очната клиника в града. Колегата му д-р Красимир Петров е хирург. Нели Петрова е председател на сдружението "Карай умно, искам живот".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Smeneniyat-oblasten-upravitel-na-Varna-se-registrira-kato-bezraboten-na-borsata-707153
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.