Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученичка към кмета: Около училищата се продават наркотици
Автор: Екип Varna24.bg 16:47 / 01.03.2017Коментари ()1725
© Черно море
В близост до училища във Варна се продават наркотици, като дилърите предлагат дрогата не само край гимназии, но и около основните училища. За това беше сигнализиран кметът на морската столица Иван Портних от ученичка, която добави, че е ставала свидетел как наркопласьорите зарибяват тийнейджъри, съобщава Дарик.

Проблемът наистина съществува, но този контрол не в правомощията на общината, а на полицията, заяви Портних. Той отговори на още въпроси на варненски ученици, които взеха участие в конкурс за есе на тема "Защо искам да остана във Варна".

Пред учениците Портних обеща, че до края на месеца в 10 варненски училища ще бъдат изградени нови игрища за футбол и баскетбол, както и фитнес площадки. До съоръженията ще има свободен достъп в почивните дни и в извънучебно време. Още 100 спортни площадки предстоят да бъдат ремонтирани до края на годината.

40 ученици се включиха в конкурса, като голямата награда спечели Радина Узунова. Второ и трето място заеха съответно Виолета Богданова и Анжелик Антониу.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Uchenichka-kum-kmeta-Okolo-uchilishtata-se-prodavat-narkotici-707899
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.