Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лиляна Павлова: ГЕРБ се ангажира с повече инвестиции за благоустрояване на малките населени места
Автор: Екип Varna24.bg 08:41 / 06.03.2017Коментари ()1990
©
С подкрепа за малките населени места се ангажира водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова, която заедно с кандидати за народни представители бе гост на откриването на пенсионерски клуб в аксаковското село Въглен.

Клубът е едно от предизборните обещания на кмета Георги Господинов, който спечели частичните избори в селото. Днес в качеството си на домакин, заедно с кмета на община Аксаково инж. Атанас Стоилов, той посрещна в с. Въглен Лиляна Павлова, Павел Христов, Красен Кралев, Стоян Пасев, Веселин Цонев, Маргарита Калчева, както и областния координатор на ГЕРБ -Варна и кмет на града Иван Портних.

Местните жители поставиха пред кандидатите за народни представители редица въпроси, свързани с благоустрояването на малките населени места. Сред основните теми бе необходимостта от изграждане на отводнителна система, за която кметът на Аксаково Атанас Стоилов обясни, че вече има готов проект. Предстои с проекта, подписан от Стоян Пасев в качеството му на областен управител, да се кандидатства към ПК за бедствия и аварии.

Лиляна Павлова се ангажира с държавна подкрепа за ремонта на главния път до селото, както и с изграждане на канализация. Тя се мотивира с предложението в предизборната програма на ГЕРБ за създаване на специален фонд за ВиК проекти на стойност 100 млн. лв. годишно, както и с обособяването на финансов инструмент за подпомагане реконструкцията на общинските пътища. "Положихме много усилия за изграждането на магистрали и главни пътни артерии. Ако ни гласувате доверие на 26-и март с номер11 в бюлетината, през следващия управленски мандат ще работим за подобряване на инфраструктурата в малките населени места", каза Павлова. В разговор с бившия спортен министър Красен Кралев бе обсъдена и необходимостта от игрище за децата в селото.

Местните жители настояха за законодателни решения, които да осигурят повече лекарски дежурства в селата.
Лиляна Павлова изрази увереност, че със създаването на Икономическа зона за иновации и развитие, която ще обедини потенциала на Варна, Аксаково, Белослав и Девня, в региона ще се осигурят повече работни места и по-високи доходи. От местната библиотека помолиха за активна подкрепа и обновяване на библиотечните фондове, което е заложено в управленската програма на ГЕРБ.



Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Lilyana-Pavlova-GERB-se-angazhira-s-poveche-investicii-za-blagoustroyavane-na-malkite-naseleni-mesta-708498
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.