Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пожарникар от Варна открива първа самостоятелна фотоизложба
Автор: Екип Varna24.bg 15:41 / 10.03.2017Коментари ()1687
© БНР
17 пейзажа и 7 портрета включва първата самостоятелна фотоизложба на Емил Калинов. Експозицията, чието официално представяне ще е днес, е озаглавена "Природата и хората през погледа на Емил Калинов".

Падащи звезди, пролетни потоци, снежни била и още нещо,... ще откриете в многоцветния пъзел от природни красоти, с които Калинов очарова. В портретите си Емил търси различното, интересното, характерното в човешкото излъчване.

"Фотографията е една магия, а пейзажната фотография е една силна дисциплина, защото в планината трябва да станеш рано, да отидеш на определеното място и да снимаш в определеното време.", разказа в интервю за Радио Варна Калинов.

Емил е от Варна и по професия е пожарникар. Вече 22 години служи в регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Колегите му гледат положително на хобито му и се радват на успешните му фотографски попадения.

Варненецът от 4 години се занимава с фотография, първите си стъпки прави във фотографски център "Sea Blue", където завършва професионален курс. Магията на изкуството, което работи със светлината, завладява съзнанието му изцяло и превръща хобито му в начин на живот. През последните години той продължава обучението си, участвайки в различни курсове и уъркшопове на водещи фотографи.

Откриването на изложбата е тази вечер от 18.00 часа във Фотографски център "Sea Blue", на ул."Иван Аксаков" 39 във Варна. Фотосите могат да бъдат видяни до края на месец март.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Pozharnikar-ot-Varna-otkriva-purva-samostoyatelna-fotoizlozhba-709710
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.