Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отнемат от Веселин Данов имоти за над 4 млн. лв.
Автор: Екип Varna24.bg 14:32 / 13.03.2017Коментари ()5104
© БГНЕС
Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) спечели на първа инстанция дело за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност срещу Веселин Данов на обща стойност 4 192 501 лв. Това става ясно от решението на Варненския окръжен съд. Процедурата срещу Данов е по реда на отменения Закон за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност след влязла в сила присъда срещу него за участие във въоръжена организирана престъпна група за склоняване към проституция и пране на пари.

С решението на съда от Веселин Данов се отнемат огромен брой недвижими имоти, сред които хотел в местността Кабакум край Варна, жилищни имоти във Варна, стопанска постройка на територията на обл. Шумен, земеделска земя на територията на няколко населени места в общ. Аврен, гори на територията на общ. Трявна и пистолет Глок. На отнемане подлежат и суми от продажба на ниви и автомобили.

Решението подлежи на обжалване пред Апелативен съд - гр. Варна.

Веселин Данов е бивш общински съветник във Варна, който доби национална популярност след участието си в телевизионен реалити формат.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Otnemat-ot-Veselin-Danov-imoti-za-nad-4-mln-lv-710231
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.