Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Банков служител спаси възрастна жена от телефонни измамници в Карнобат
Автор: Екип Varna24.bg 09:10 / 21.03.2017Коментари ()771
© Varna24.bg
Вчера, около 15.00 ч. в Районно управление - Карнобат, е получено съобщение от банков служител за това, че притеснена възрастна жена иска да изтегли голяма сума пари - 17 000 лева от личните си спестявания. Констатирано е, че това е: 67-годишна карнобатлийка, която заявила, че два часа по-рано на домашния си телефон получила телефонно обаждане от полицейски служител, който поискал съдействие за задържането на телефонни измамници. 

Непознатият поискал жената да остави всичките си пари в торбичка до контейнер за смет, разположен на улицата в близост домът й, като задържането щяло да се осъществи щом измамниците вземели парите. 

Съпругът на 67-годишната карнобатлийка поставил според указанията сумата от 2 500 лева в торбичка и я оставил на указаното място. Впоследствие жената получила нови указания по телефона да изтегли спестяванията си, но била спряна от банковите и полицейски служители, като констатирала, че е жертва на телефонна измама, осъществена по схемата «оказване на съдействие на полицията». 

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Карнобат.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Bankov-sluzhitel-spasi-vuzrastna-zhena-ot-telefonni-izmamnici-v-Karnobat-711944
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.