Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Геронтофил преби старица в опит да я изнасили, хисарските ченгета го закопчаха за час
Автор: Екип Varna24.bg 12:11 / 27.03.2017Коментари ()1112
© Varna24.bg
36-годишният Левент Шабан от силистренското село Яребица е арестуван за по-малко от час от хисарските ченгета. Вчера привечер 81-годишната баба Иванка от пловдивското село Иван Вазово пасяла козичките си в местност до селото. Неочаквано от храстите изскочил Шабан и през зъби заявил: "Бабо, искам секс".

Старицата се опитала да го удари с бастуна, извергът я повалил на земята, ударили няколко шамара, разкъсал й дрехите и бельото, но не успял да осъществи полов акт, разказаха местни хора, потресени от случилото се. 

Разследващи потвърдиха стряскащата информация. След като не получил желания секс, Шабан пак ударил бабата, задигнали мобилния й телефон и избягал. Снощи около 22 часа старицата и близките и подали жалба в полицията. За по-малко от час опитни криминалисти от хисарската полиция заловили геронтофила. 

Той работи в Иван Вазово като пастир на местен животновъд. Осъждан е два пъти за изнасилване. Баба Иванка е в стрес, Шабан е в ареста за 24 часа. Днес материалите по скандалния случай ще бъдат внесени в пловдивската прокуратура. Ще се иска постоянен арест за геронтофила.


Източник: Блиц


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Gerontofil-prebi-starica-v-opit-da-ya-iznasili-hisarskite-chengeta-go-zakopchaha-za-chas-713361
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.