Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наградиха 8 медсестри на професионалния им празник във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:16 / 12.05.2017Коментари ()1675
©
По случай 12-и май, международният ден на медицинската сестра, осем представителки на професията от универитетската МБАЛ "Света Анна - Варна" бяха отличени от професионалното съсловие. 

С номинации за висок професионализъм по здравни грижи първичното дружество отличи Десислава Димитрова Петрова от Спешно отделение, Мадлен Оник Баклаваджиян и Филка Димова Георгиева от Реанимация и клиничните лаборанти Петя Володиева Николова и Саусан Махер Торк.
С регионални награди днешния ден празнуват Жена Попова от Клиничната лаборатория на МБАЛ "Света Анна - Варна" и Пламена Бояджиева от Реанимация.

По случай професионалния празник на специалистите по здравни грижи - 12-и май, ръководството на лечебното заведение в лицето на изпълнителния директор д-р Николай Коларов и гл.мед.сестра Нина Георгиева, пожелава на всички здраве, устрем и вдъхновение. И въпреки предизвикателствата - да продължим да отстояваме позициите на достойни професионалисти, ангажирани с най-благородната мисия - запазване на човешкия живот.

Честит празник!


https://www.varna24.bg/novini/varna/Nagradiha-8-medsestri-na-profesionalniya-im-praznik-vuv-Varna-722675
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.