Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благотворително бягане ще се проведе тази неделя в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 08:48 / 06.06.2017Коментари ()1850
©
На 11-ти юни във Варна ще се проведе Благотворително бягане, което цели да подпомогне деца в неравностойно положение и същевременно да насърчи активния начин на живот. 

Събитието е част от инициативата "Седмица на благотворителността", която се превръща в традиция в Морската столица. Всички събрани средства ще бъдат дарени на Дом за медико-социални грижи за деца в кв. Виница и в подкрепа на деца с аутизъм, с които доброволци ще организират редица развлекателни активности през предстоящото лято (като посещения на куклен театър, делфинариум, планетариум, кино и др.). 

Очаква се в благотворителното бягане да вземат участие над 100 човека. Освен тичането са предвидени и други спортни активности, сред които тонизираща предварителна тренировка и латино танци. Събитието се организира от няколко неправителствени организации с подкрепата на местни компании.

Стартът на благотворителното бягане е обявен за 10:00ч. на входа на Морската градина. Няма ограничение във възрастта на участниците и всеки може да се включи в инициативата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Blagotvoritelno-byagane-shte-se-provede-tazi-nedelya-v-Morskata-gradina-727367
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.