Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бойко Борисов: Ако не се обиждаме и сме обединени, работата ще върви
Автор: Екип Varna24.bg 13:34 / 09.06.2017Коментари ()1704
© БГНЕС
Ако се връщаме непрекъснато назад, ние също можем да даваме примери но надали това е конструктивно и добро - тук съм съгласен с Корнелия Нинова. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния контрол, предаде БГНЕС.

В ситуацията след изборите имаше, за нас като партия, един вариант да направим правителство и това беше с нашите колеги Обединени патриоти. Смятам, че постигнахме синхрон, сега напасваме работата на правителството, подчерта Борисов.

"Десетина дни мислихме как да напишем програма и как да управляваме така, че да се постигнат целите. Все пак предизборната кампания мина - колкото по-малко се обиждате и търсите обединение в следващата една година, толкова по-добри резултати ще постигнем", каза той.

По отношение на министрите не сме търсили проценти. Водили сме се от предложенията на колегите. Ние нямаме разбирането - ако са добри, са наши, ако не - не. Създадохме добър синхрон, напасваме работата на правителството. Надявам се с работодателските организации да ги убедим, че сме съгласни с тях, каза премиерът.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Boiko-Borisov-Ako-ne-se-obizhdame-i-sme-obedineni-rabotata-shte-vurvi-728193
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.