Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тартор на джебчийската мафия спечели обществена поръчка за ремонт на Народното събрание
Автор: Екип Varna24.bg 10:17 / 03.07.2017Коментари ()1548
©
Един от тарторите на джебчийската мафия спечели обществена поръчка за ремонт на Народното събрание. Държавата е възнаградила този човек с няколко обществени поръчки, от които той е взел над 2 милиона", разказва репортер на Нова телевизия.

Кои са новите притежатели на вашите чанти? Какви къщи са построили с парите от вашите портмонета? И какви са параваните на престъпния бизнес? След Игнатиево, медията тръгнала по следите на джебчийската мафия в София, за да открие сезона на джебчиите. Те са кардараши. От клана на джебчиите. И владеят играта с печалбата от кражби на пари и чужди вещи. Живеят в Елин Пелин, Петърч и Костинброд. Това са семействата Илиеви, Бакови и Йорданови. Те са без образование и без постоянна работа, но се къпят в разкош и живеят в палати за стотици хиляди. Като тях има още стотици. Богати-безработни. Регистрирани крадци, но свободни граждани с луксозен живот. 




https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Tartor-na-dzhebchiiskata-mafiya-specheli-obshtestvena-poruchka-za-remont-na-Narodnoto-subranie-732706
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.